fbpx

Όροι Χρήσεως

1.Γενικά

Παρακάτω παρατίθενται οι όροι χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, καθώς και των αγορών που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής. Κάνοντας χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ή υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους αυτούς. Για αυτό παρακαλούμε, σαν χρήστης, να τους διαβάσετε προσεκτικά.   Μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, η εταιρεία SMART BRANDS IKE πωλεί καλλυντικά για τα μαλλιά το πρόσωπο και το σώμα, προϊόντα μακιγιάζ και αρώματα, με επαγγελματική έδρα Ολυμπιονικών 6-8 , 19009 Πικέρμι , Αττικής, ΑΦΜ 801091661, ΔΟΥ Παλλήνης. Η ως άνω εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης, να αποσύρει ή να αφαιρεί από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή, καθώς και να αφαιρεί ή επεξεργάζεται οποιαδήποτε ύλη ή περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα.

2.Προσωπικά δεδομένα

Οι πληροφορίες ή τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε υπόκεινται σε επεξεργασία βάσει της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων. Με την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας παρέχετε τη σύμφωνη γνώμη σας για την επεξεργασία των εν λόγω πληροφοριών και στοιχείων και δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή.

3.Πνευματική Ιδιοκτησία

Αποδέχεσθε και συμφωνείτε ότι όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα και όλα τα λοιπά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε σχέση με την ύλη και το περιεχόμενο που παρέχονται ως μέρος της ιστοσελίδας, ανήκουν ανά πάσα στιγμή στην εταιρεία ή σε αυτούς που μας παρέχουν την άδεια χρήσης τους. Η χρήση της ύλης αυτής είναι επιτρεπτή από εσάς, μόνο στην έκταση που ρητώς εγκρίνεται από εμάς ή τους αδειούχους χρήσης της.

4.Παραγγελία προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες που υποβάλετε υπόκεινται σε έγκριση από την εταιρεία. Υφίσταται πιθανότητα απόρριψης της παραγγελίας σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: Εάν τα προϊόντα που βλέπετε στην ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Εάν δεν έχουμε κατορθώσει να λάβουμε έγκριση της πληρωμής σας. Εάν υπάρχουν περιορισμοί αποστολής για κάποιο προϊόν. Εάν υπάρχει κάποιο προφανές λάθος στην παρουσίαση των προϊόντων στην ιστοσελίδα, όπως λάθος τιμολόγησης ή λάθος στην περιγραφή. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποστείλουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) για την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας, με τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα στοιχεία των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

5.Διαθεσιμότητα προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητά τους, σε περίπτωση εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να σας ενημερώσει σχετικά με παρόμοια προϊόντα.

6.Τιμές

Οι τιμές στην ιστοσελίδα της εταιρείας περιλαμβάνουν ΦΠΑ αλλά όχι και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, για τα οποία υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

7.Παράδοση προϊόντων

Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση των προϊόντων εντός των αναγραφόμενων προθεσμιών, σε κάθε περίπτωση εντός 20 ημερών από την παραγγελία των προϊόντων. Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας προϊόντων η παράδοση συμφωνείται ειδικά με τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Στην περίπτωση που απαιτείται να αποστείλει την παραγγελία σε απομακρυσμένο νησί ή εν γένει σε περιοχή που δεν παρέχεται αυτή η υπηρεσία από την εταιρεία μεταφορών η εταιρεία μας θα επικοινωνεί με τον χρήστη προκειμένου να τον ενημερώσει για την μη ύπαρξη δυνατότητας πληρωμής με τον τρόπο αυτό, ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης έχει λάβει το αυτοματοποιημένο πρώτο e-mail της εταιρείας περί λήψης της παραγγελίας.

8.Μετάθεση κινδύνου                                                                                          

Ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών μετατίθεται σε εσάς, όταν εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζετε σχετικά και είναι άλλο από τον μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών. Σε περίπτωση επιστροφής των εμπορευμάτων ο κίνδυνος απώλειας η βλάβης, μετατίθεται σε εσάς άμα τη παραδώσει των εμπορευμάτων σε μεταφορέα μη δική μας επιλογής.

9.Δικαίωμα υπαναχώρησης

Αν συναλλάσσεστε ως καταναλωτής, μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών αναιτιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης πρέπει να συμπληρώσετε το Έγγραφο Υπαναχώρησης που βρίσκεται στο τέλος των παρόντων όρων χρήσης και να το αποστείλετε με e-mail, ενημερώνοντας παράλληλα τηλεφωνικά την εταιρεία εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.  Αν υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, η εταιρεία θα εξετάσει λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν και θα σας ενημερώσει αν θα σας επιστρέψει το τίμημα των προϊόντων που έχετε καταβάλει, συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν εξόδων για την αρχική αποστολή τους, σύμφωνα με την πρόταση της εταιρείας κατά την παραγγελία του προϊόντος . Σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής, εκτός αν επιστρέψετε οι ίδιοι τα προϊόντα στην έδρα της εταιρείας.  Τα προϊόντα επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με τις οδηγίες και όποιο άλλο έγγραφο τα συνοδεύουν, καθώς και με την απόδειξή τους. Κανένα ποσό δεν θα σας επιστραφεί, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του, εάν το προϊόν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε ή εάν έχει υποστεί ζημία.

Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε αποσμητικά, βερνίκια νυχιών, μολύβια ματιών, φρυδιών και χειλιών, μάσκαρα, κραγιόν και lipgloss.

Αν ο λόγος που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση είναι ότι διαπιστώσατε πως το προϊόν σας παραδόθηκε σε κατεστραμμένη ή γενικώς προβληματική συσκευασία, θα πρέπει να επισημάνετε τη διαπίστωσή σας αμέσως και κατά την παραλαβή τόσο στην εταιρεία  μας όσο και στο κούριερ. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος επιστροφής του προϊόντος βαρύνει την εταιρεία. Σημειωτέον ότι η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για προφανή σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο Ηλεκτρονικό κατάστημα. Για οποιονδήποτε λόγο επιστροφής, τα εμπορεύματα πρέπει να συνοδεύονται με την εκδοθείσα απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο.

10.Ευθύνη και αποποίηση ευθύνης

Εκτός και αν ρητώς ορίζεται διαφορετικά στους παρόντες όρους, η ευθύνη της εταιρείας σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν που αγοράζετε μέσω της ιστοσελίδας της, περιορίζεται αυστηρά στο ποσό της τιμής της αγοράς του εν λόγω προϊόντος.

11.Ασφάλεια

Πως προστατεύονται τα δεδομένα μου κατά την διάρκεια μιας συναλλαγής;

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Socket Layer) με κρυπτογράφηση 128 για την διασφάλιση των εμπορικών Online συναλλαγών. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Η κρυπτογράφηση μέσω του πρωτοκόλλου SSL καθιστά όλες της πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ του πελάτη και της παρούσας ιστοσελίδας ασφαλείς. Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται από ένα πελάτη σε ένα εξυπηρετητή, κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής. Επίσης οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω του πρωτοκόλλου SSL, υπόκεινται σε έλεγχο από ειδικό λογισμικό έτσι ώστε να εξακριβώνεται αν έχουν αλλοιωθεί κατά την μεταφορά.

12.Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της παρούσας ιστοσελίδας διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.

Έγγραφο Υπαναχώρησης

Close Cart
Back to top
preloader